Thank you, Aurora Vrancea, for the refrigerator
Data: 11 dec. 2020

Thanks to the company Aurora Odobești, Vrancea, from now on we will no longer have problems with the food of carnivores from the Center for Wildlife Rehabilitation. We came into possession of a refrigerator and food for our patients.

In the absence of this refrigerator, we had to make daily trips to grocery stores that sell meat products and frequently we go through critical situations in which stores ran out of stock and the animals in our Center could not be properly fed, especially that food it is the basic element in the recovery process.

Like any hospital, the equipment needed to save lives probably makes up 80% of solving emergency situations, and the remaining 20% remains the responsibility of the specialists involved.

NOUTĂȚI
21 mai 2024

Iluminatul artificial pe timp de noapte este la modă și a fost intensificat considerabil în ultimii ani. În timp ce aceste lumini ajută la crearea unei atmosfere prietenoase în grădini

27 apr. 2024

Vidra orfană a fost găsită la Horezu de către un om cu suflet mare. Am constat că această a rămas orfană din cauza furtunilor puternice, astfel vidra a fost preluată

8 apr. 2024

Două dintre cele trei pisici săbatice (Felis silvestris) au fost descoperite de turiști pe marginea unui traseu din apropierea localității Sâmbăta de Sus, în zona Munților Făgăraș. Inițial, aceștia au

2 apr. 2024

În fiecare an pe data de 1 Aprilie se sărbătorește Ziua internațională a păsărilor care subliniază rolul esențial al păsărilor în echilibrul ecosistemelor. ACDB (Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice) contribuie

19 mart. 2024

În perioada aprilie 2024 – decembrie 2024, ACDB va implementa proiectul Acțiuni locale, pentru rezultate naționale, în toate cele 14 bazine hidrografice majore din România prin care își propune să

12 dec. 2023

Mulțumim tuturor pentru fotografiile înscrise în concursul dedicat protecției mediului înconjurător, ne bucură interesul vostru pentru protecția mediului, câștigătorii concursului sunt: Școala cu cele mai multe materiale trimise: Școala Gimnazială