Direcționează 20% din impozitul pe profit

Direcționând 20% din impozitul pe profit către Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice, puteți schimba viitorul animalelor sălbatice aflate în dificultate, dar și al mediului în care trăiți. Fără niciun cost.

Anul trecut, cu ajutorul susținătorilor din sectorul privat, am reușit la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice – ACDB să schimbăm în bine viețile animalelor sălbatice aflate în dificultate.

Dorim, totodată, să extindem și zona de acțiune pentru reabilitarea animalelor sălbatice rănite sau aflate în dificultate. Cu sprijinul dumneavoastră, putem ajunge să salvăm și mai multe animale sălbatice care se confruntă cu probleme majore.

Cum direcționezi 20% din impozitul pe profit?

Procedura nu implică niciun cost pentru compania dumneavoastră. Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea permit companiilor comerciale plătitoare de impozit pe profit să direcționeze către organizații non-guvernamentale până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat.

Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți trei pași simpli:

  • Pasul 1 : descărcaţi contractul de sponsorizare (format docx);
  • Pasul 2 : semnați contractul până la 31 decembrie pentru ca suma deductibilă să fie înregistrată pe anul ce tocmai se încheie;
  • Pasul 3 : trimiteți contractul la adresa: ACDB, str. Ion Creangă nr.12, Focșani, jud. Vrancea.