Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice și sprijină activitatea organizației de conservare a speciilor sălbatice din România și a habitatului lor.

Cum redirecționezi 3.5% pentru ACDB?

Pasul 1
Completezi declarația 230, dacă în anul anterior ai avut venituri numai din salarii ( descarcă declarația 230 , format pdf)

Pasul 2
Trimiți formularul la Administrația Financiară de care aparții. Îl poți trimite prin poștă cu confirmare de primire sau îl depui direct la registratura administrației financiare ( listă adrese )
fie îl trimiți la sediul nostru situat în localitatea Focșani, str Ion Creangă nr 12, județ Vrancea până pe 1 martie și îl vom depune noi.

INFORMAȚII UTILE

  • Data până la care poți trimite formularul este 25 martie a fiecărui an (pentru anul fiscal anterior – de exemplu, în anul 2021 până la 25 martie se completează formularul pentru anul 2020 care este un an fiscal încheiat).
  • Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul care apare în cartea de identitate)
  • Rubrica „Suma” nu trebuie completată. Administrația Financiară va completa această secțiune.
  • Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale ACDB. Tu trebuie să completezi (de mână, cu majuscule) formularul doar cu datele tale personale și să-l semnezi.
  • Nu trebuie să atașezi fișa fiscală.