Donație lunară

Fă o Donație de 1 euro/lună, fără comision, cu o singură înscriere

Strângem fonduri pentru a ajuta animalele Centrului de Reabilitare a Faunei Sălbatice de la Focșani sa treacă mai ușor prin procedurile medicale atunci când sunt rănite și pentru asigurarea funcționării și a achiziției unor echipamente veterinare de urgență. Cu ajutorul a 10 donatori putem asigura hrana pentru animale într-o zi, iar cu 100 putem asigura medicamente și consumabile pentru o săptămână!

Contribuie cu o donație de doar 1 Euro și vei ajuta un animal sălbatic să supraviețuiască!

Website-ul Teaming.net e un instrument de strângere de fonduri creat de fundația spaniolă Teaming tocmai pentru ca nici noi, nici dumneavoastră să nu plătiți comisioane sau taxe pentru transferurile bancare implicite. Suma de donat nu se poate alege, ea e fixă: 1 euro dacă aveți contul în euro sau echivalentul a 1 euro dacă aveți contul în lei sau altă monedă.

Vă înscrieți online, cu o adresă de e-mail și datele unui card bancar (sau ale mai multor carduri ale aceleiași persoane). E nevoie să faceți asta o singură dată. Donația se repetă în fiecare lună. În fiecare lună, la retragerea sumei de 1 euro (sau aproximativ 5 lei) veți primi un e-mail din partea Teaming, care vă informează că s-a efectuat retragerea.